>Сбруи      >Спасителни парашути

 

  Парапланеризмът се появява в Чехословакия през 1988г. Новият спорт пленява много хора. В резултат на това две години по-късно Ярослав Покорни (баща на сегашния собственик) създава KARPO FLY и заедно със семейството си започва да произвежда сбруи за парапланеризъм. Постепенно продукцията започва да се популяризира в Чехия и чужбина, но по семейни причини фирмата прекратява дейност за няколко години. През 1997г., благодарение на сина Петър Покорни, KARPO FLY се възражда. Стартира се отново производството на сбруи и аксесоари за парапланеризъм. Само за няколко години фирмата разширява асортимента си. Компанията инвестира целия си капитал в развитието на нови технологии и машини, което повишава качеството на продукцията и ефективността на работа. В днешно време KARPO FLY предлага голям избор от парапланеристка екипировка - сбруи, спасителни парашути, бек-протектори, раници, шлемове, аксесоари за парапланеризъм и др. Цялата продукция се произвежда от висококачествени и сертифицирани маркови материали. Безопастността и качеството са приоритет на компанията!

 

RS 100

RS-100

цена: 750лв*

 

RS 100 е спасителен парашут от ново поколение, създаден по най-високите стандарти за безопасност. Предназначен е за максимално полетно тегло до 100кг. Дизайнът, материалите и технологиите, използвани в RS 100, гарантират най-високо качество, дълговечност и сигурност. Спасителният парашут притежава редица технически качества като оптимална скорост на снижение, малка площ и ниско тегло.

RS 100 тежи само 1,5 кг!!!

По-малката площ, освен по-малко тегло на спасителния парашут, означава и неговото по-бързо отваряне, тъй като обемът за изпълване с въздух е по-малък. Това е изключително важно при ниски скорости в близост до земята.

Спасителният парашут RS 100 е със сертификация EN 12491.
RS 130

RS-130

цена: 910лв*

 

RS 130 е спасителен парашут от ново поколение, създаден по най-високите стандарти за безопасност. Предназначен е за максимално полетно тегло до 130кг. Дизайнът, материалите и технологиите, използвани в RS 130, гарантират най-високо качество, дълговечност и сигурност. Спасителният парашут притежава редица технически качества като оптимална скорост на снижение, малка площ и ниско тегло.

RS 130 тежи само 1,78 кг!!!

По-малката площ, освен по-малко тегло на спасителния парашут, означава и неговото по-бързо отваряне, тъй като обемът за изпълване с въздух е по-малък. Това е изключително важно при ниски скорости в близост до земята.

Спасителният парашут RS 130 е със сертификация EN 12491.

 

 

 

RS 146

RS-146

цена: 1060лв*

 

RS 146 - за максимално полетно тегло до 146кг. Спасителният парашут е много лек и има тегло 2,3кг! Сертифициран по EN 12491.

 

*Цената е крайна, с включена доставка до България. Плащане - авансово, 100%. Доставка до 10 работни дни.

 

     >Сбруи      >Спасителни парашути

 

 


::: FREE FLIGHT ::: Paragliding Equipment
KARPO FLY