>Сбруи      >Спасителни парашути

 

  Парапланеризмът се появява в Чехословакия през 1988г. Новият спорт пленява много хора. В резултат на това две години по-късно Ярослав Покорни (баща на сегашния собственик) създава KARPO FLY и заедно със семейството си започва да произвежда сбруи за парапланеризъм. Постепенно продукцията започва да се популяризира в Чехия и чужбина, но по семейни причини фирмата прекратява дейност за няколко години. През 1997г., благодарение на сина Петър Покорни, KARPO FLY се възражда. Стартира се отново производството на сбруи и аксесоари за парапланеризъм. Само за няколко години фирмата разширява асортимента си. Компанията инвестира целия си капитал в развитието на нови технологии и машини, което повишава качеството на продукцията и ефективността на работа. В днешно време KARPO FLY предлага голям избор от парапланеристка екипировка - сбруи, спасителни парашути, бек-протектори, раници, шлемове, аксесоари за парапланеризъм и др. Цялата продукция се произвежда от висококачествени и сертифицирани маркови материали. Безопастността и качеството са приоритет на компанията!

 

FANTOM light race series 2

FANTOM light race series 2

цена: 1580лв*

 

Новата подвесна система FANTOM light race series 2 е развитие на линията "Light Race Series" на Karpofly. С тегло само 4,7кг (М размер), тя е специално създадена за крос-кънтри и състезателни пилоти, предпочитащи лека затворена сбруя. Може да се използва с или без дъска по желание на пилота.

FANTOM light race series 2 е лека и удобна, като съчетава в себе си много добра аеродинамика и дизайн. Има уникален надуваем бек-протектор с LTF сертификация. Отличен избор за състезатели и XC маниаци!
FANTOM Extralight 2

FANTOM Extralight 2

цена: 1630лв*

 

FANTOM Extralight 2 принадлежи към концепцията "сбруя без дъска" и е специално създадена за крос-кънтри пилоти и за любителите на бивак-флай полетите, предпочитащи много лека затворена подвесна система. Осигурявайки висок комфорт и функционалност, тя е една от най-леките сертифицирани сбруи с чохъл.

Благодарение на уникалния си LTF сертифициран надуваем протектор, FANTOM Extralight 2 дава високо ниво на безопасност и компактност за транспортиране.

 

 

 

ARROW X-alps 4

ARROW X-alps 4

цена: 1215лв*

 

Често пътувате с кола или самолет и не обичате да мъкнете големи и тежки раници? Не се отчайвайте! Специално на вас може да предложим нашата нова олекотена подвесна система ARROW X-alps 4.
Окомплектоването с надуваем LTF сертификациран протектор допринася за ниското тегло (само 3,4 кг за М размер), компактността при прибиране и високата безопасност на сбруята.
NEON

NEON

цена: 1100лв*

 

NEON е създадена за широк кръг от пилоти - от тези преминали курса си на обучение до любителите на ХС полетите. Сбруята има LTF сертификциран сегментен бек-протектор. Благодарение на това тя е по-лека (4,2кг за М размер) и същевременно осигурява високо ниво на безопасност при силен удар в земята.

За производството на NEON са използвани нови висококачествени материали, устойчиви на груби въздействия. Голямото багажно отделение на подвесната система дава възможност да вземете всичко най-необходимо с вас. Сертифицирана е по EN/LTF и се предлага в три размера - S, M, L.
НАДУВАЕМ ПРОТЕКТОР

НАДУВАЕМ ПРОТЕКТОР

цена: 270лв*

 

За желаещите да олекотят и намалят обема на сбруите си, Karpofly предлагат надуваеми протектори. Размери M и L. Осигуряват много високо ниво на безопасност, потвърден с EN Shock тест. Недостатъкът им е, че ще се наложи да си купите нова по-малка раница )))


 

*Цената е крайна, с включена доставка до България. Плащане - авансово, 100%. Доставка до 10 работни дни.

 

     >Сбруи      >Спасителни парашути

 

 


::: FREE FLIGHT ::: Paragliding Equipment
KARPO FLY