>Концертини      >Торби за бързо скатаване

 

Free Flight Light

FREE FLIGHT LIGHT

цена: 55лв*

 

Free Flight Light са олекотени концертини, съчетаващи в себе си ниско тегло, висококачествени материали, добра функционалност и приятен дизайн.

Концертините Free Flight Light са с размери 280см/45см и имат тегло около 400г. Изработени са от висококачествени RipStop/Taffeta. За увеличаване на удобството при скатаване/разпъване на парапланера, YYK ципът се отваря/затваря и в двете посоки. Концертината разполага с 3-точкова фиксация на платките на крилото с откопчаващи и регулиращи се коланчета, а в долния й край е разположен вграден джоб за прибиране на коланите му. Благодарение на мрежичка по цялата дължина на Free Flight Light, се осигурява добра вентилация на парапланера и се намаля вероятността от задържането на конденз. Предвидена е специална лента с две ивици велкро за по-плътно и равно пристягане на камерите на крилото и за по-добро съхранение на атакуващия му ръб . Олекотените концертини Free Flight Light се предлагат в оранжев, червен, жълт, зелен и син цвят.

 

ХАРАКТЕРИСТИКИFree Flight Ultralight

FREE FLIGHT ULTRALIGHT

цена: скоро

 

Очаквайте скоро новите концертини Free Flight Ultralight!

Free Flight Ultralight е изключително лека и компактна концертина с иновативен дизайн. Благодарение на липсата на дългия затварящ цип, на страничната мрежичка за вентилация и на лентата за пристягане на атакуващия ръб на парапланера, драстично е намалено теглото на концертината.

Free Flight Ultralight ще се предлагат в оранжев, червен, жълт, зелен и син цвят.

 

*Плащане - с наложен платеж при получаване. Доставка (при наличност) до 2 работни дни.

 

     >Концертини      >Торби за бързо скатаване

 

 


::: FREE FLIGHT ::: Paragliding Equipment
FREE FLIGHT