>Вариометри

 

Micro Alti Plus

MICRO ALTI +

цена: 250лв*

 

Micro Alti Plus е най-малкият и лек вариометър с дисплей на пазара. С размери само 37мм х 37мм и тегло от 28гр е идеалният избор за всеки пилот, борещ се за максимално лека и компактна екипировка. Уредът е много подходящ и за тандемни полети, при които се решава проблемът къде да бъде закрепено вариото. Има вградена презареждаема 100mA Lithium Polymer батерия, която може да се зарежда чрез USB кабел.

Въпреки скромните си размери Micro Alti Plus притежава всички основни функции на по-големите си събратя, а голямата му чувствителност ще задоволи и най-високите изисквания. Наличието на вградения 3,5мм аудио изход, дава възможност за включването на външна слушалка. Изборът за закрепянето на прибора е голям - на кокпита на сбруята, на колана на крилото, на крака или ръката на пилота. Окомплектовката включва вариометъра, каишка за закрепяне, резервен комплект велкра, зарядно за кола, USB кабел и инструкция.

Micro Alti Plus се предлагат с 1 година гаранция.Micro Vario

MICRO VARIO

цена: 150лв*

 

Micro Vario е изключително леко и компактно звуково варио (размери 34мм х 34мм и тегло 15гр!). Има вградена презареждаема 100mA Lithium Polymer батерия, която може да се зарежда чрез USB кабел. Голямата му чувствителност ще задоволи и най-високите изисквания. Малките му размери позволяват да бъде използвано и като бек-ъп варио.

Micro Vario притежава вграден 3,5мм аудио изход, който дава възможност за включването на външна слушалка. Закрепянето му се осъществява посредством велкро към удобно за вас място (кокпит, шлем...). Окомплектовката включва вариометъра, резервен комплект велкра, зарядно за кола, USB кабел и инструкция.

Micro Vario се предлагат с гаранция от 1 година.

 

*Цената е крайна, с включена доставка до България. Плащане - с наложен платеж при получаване. Доставка до 10 дни.

 

>Вариометри

 

 


::: FREE FLIGHT ::: Paragliding Equipment
FAIRHAVEN