>Вариометри

 

   Digifly работи в областта на свободното и моторното летене от 1989г. Производствената и сервизна база на фирмата се намира в италианския град Болоня. Днес, след 29 години дейност, Digifly предлага широка гама от технически продукти и аксесоари, използвайки иновативни решения и технологии, достъпни за всички пилоти и задоволяващи изискванията им на всички нива. Уредите на Digifly са добре известни със своята прецизност, чувствителност, компактни размери, надежност и приемлива цена. Постоянното техническо развитие на Digifly осигурява на пилотите възможност да се възползват както от софтуерните подобрения на съществуващите продукти, така и да получават най-новите разработки на нови уреди и последните технологични решения.

 

AIR“The most accurate flight instrument”

AIR

цена: 930лв*

 

След 3 години на разработка, Digifly най-после представи най-новия си комбиниран уред AIR. Новият прибор е от най-висок клас, специално създаден да покрива всички изисквания на състезателните пилоти. Съчетава в себе си класически италиански дизайн, дисплей с висока резолюция и някои нововъведения. Неговият корпус е с повишена издържливост; дисплеят дава отлична видимост даже при ярко осветяване; четирите големи мултифункционални бутони позволяват управлението му даже и с дебели ръкавици. В AIR е приложена нова инерциална платформа, подобряваща точността на изчисленията свързани с посоката и силата на вятъра и увеличаващи чувствителността на вариометъра. Магнитният му компас продължава да дава точна информация дори и при големи ъгли на крилото, а G-метърът ще отмери с точност претоварванията във всеки момент. GPS модулът е вече 99 канален има опресняване 10 пъти в секунда.

Една от най-големите иновации на AIR е използването на уникална 5D визуализация за управление на задачите, патентована от Digifly. Тя се базира на иновативен графичен дизайн, явяващ се съвкупност на 2D и 3D визуализации, позволяващи на пилота само с един поглед да определи нужното му качество на планиране до зададена точка по време на състезание или да помогне за достигането на безопасно място за кацане.

Освен в базовия си вариант (AIR-BT), AIR се предлага с две допълнителни опции:

Окомплектовката на AIR включа вариометъра, предпазно калъфче, вградена Li-Ion батерия, зар. у-во за 220V, лента за закрепване на крака и рекламна брошура.

AIR-BT + Пито модул - 1080лв*

AIR-BT + GSM/GPRS модул - 1130лв*


*Цената е крайна, с включена доставка до България. Плащане - авансово, 100%. Доставка до 10 работни дни.

 

>Вариометри

 

 


::: FREE FLIGHT ::: Paragliding Equipment
DIGIFLY